Het team

 

Momenteel werken we met meerdere vrijwilligers op het ezelpark.

Hendrik van der Heide. Een echte Kamelen liefhebber. Werkzaam bij de Hedde Jan Cazemier manege in Tolbert. Maar heeft zijn eigen kameel op de Ezelboerderij en is dus in zijn vrije tijd veel te zien in Marum. Verder is Hendrik de persoon die zich over de Geiten, Schapen, Kangoeroes en Varken bekommerd.

Joop Poelman. Joop is zaterdags altijd van de partij om de stallen uit te mesten.  Joop is geboren tussen de dieren. Elke zaterdag morgen helpt hij mee om de stallen uit te mesten.

Senna Rudolphus. Senna woont in Marum en is één van de drie Paarden meiden. Zij is het meest bezig met onze mini pony Chin Chin. Zij rijdt op paarden en doet kunstjes met diverse paarden.

Daniëlle Leeflang en ik woon in Leek. Ik ben elke zaterdag op stal te vinden en als het kan ook door de week. Ik rij en doe vrijheidsdressuur, het meeste ben ik bezig met Boris.

Bente Oosterwold woont in Tolbert, is elke zaterdag en nog wel eens doordeweeks op stal te vinden, het meest houd ze zich bezig met Mini-Tinker André.

-Bruno van der Laan. Bruno woont in Winschoten. Maar slaapt meer in Marum dan in Winschoten. Hij is helemaal verknocht aan de dieren. Vooral heeft hij zijn liefde voor de Kamelen. Bruno begeleid de stagiaires op de Boerderij en is verantwoordelijk voor het voeren van alle dieren. Dit doet hij 7 dagen per week.

-Guilia Gabriel. Guilia komt uit Tolbert. Zij is in het weekend en als het even kan ook door de week vaak op de stal te vinden. Zij traint paarden en doet ook kunstjes met paarden.

Willem Poelman. Ooit de oprichter van het Ezelpark. Hij heeft als vrijwilliger de dagelijkse leiding, voert de dieren, controleert de dieren en helpt zoveel mogelijk mee om zaterdags de stallen uit te mesten.

Toon Paap. Toon komt uit Leiden en is zo nu en dan als vrijwilliger bij Stichting Ezelpark. Een man met een hele geschiedenis waarvan we nog steeds heel veel leren.

-Mark De Vries. Mark komt uit De Wilp. Is ook sinds kort vrijwilliger bij Stichting Ezelpark. Mark vindt alles leuk. Met kamelen op pad, de kinderboerderij maar ook met de koetsen met paarden vindt hij prachtig. Mark heeft zelf eenden die hij verzorgd bij het Ezelpark. Verder vindt hij het leuk om rondleidingen te geven. Maar ook achter de Bar in onze Kantine is Mark graag aan het werk. Zijn droom is om binnenkort als Ganzen hoeder met 15 Ganzen te gaan werken.

 

 

 

 

 

Post -en Bezoekadres

Stichting Ezelpark
Noorderringweg 5
9363 TC, Marum

E-mail

Algemene informatie W. Poelman
willempoelman@hetnet.nl

Telefoon:

0594-697830
06-53530994