Vogels

Momenteel hebben wij 1 koppel blauwgele ara’s voor de kweek en op ons terras zitten 4 papagaaiachtigen in een kooi of los op een stander. Deze dieren hebben geprobeerd na jaren in de huiskamer te hebben gezeten plaats te nemen met hun soortgenoot in een volière. Hellaas is dit mislukt omdat deze dieren toch liever onder de mensen zijn en hun soortgenoot negeert en in het ergste geval zelfs heeft vermoord.
Jacob is een groenvleugel ara welke los op een stander zit en toen hij 7 week was op de stamtafel van Eetcafé De Buren te Leek is grootgebracht. Een echte horeca vogel. Heeft van 1995 tot 1997 nog gewoond in Bruincafé De Buurvrouw te Leek. De Ezelboer van deze site is de oprichter van deze 2 horecabedrijven in Leek.

Jacob liep altijd vrij door de Tolberterstraat. Jacob is een uniek beest. Lachen, zingen, praten en veel aandacht vragen is wat hij wil. De gehele dag door actief.
Verder heeft Jacob gezelschap van een Triton Kakatoe. Ook een vreselijke druktemaker. Kan goed met mensen omgaan maar een moordenaar voor zijn eigen soort. Eigenlijk zou die in de bajes moeten zitten. Maar acht bij ons zit hij in een kooi.

Rocky is onze grijze roodstaart. Op commando wil hij nix zeggen maar als hij je niet ziet dan praat hij de sterren van de hemel. Kan zeker meer dan 200 woorden.
Verder hebben we nog een Geelvleugel ara, Karel genoemd. Heel lief dier en zeer aanhankelijk.
Huisdieren

 

IMG_1520 IMG_1519

Post -en Bezoekadres

Stichting Ezelpark
Noorderringweg 5
9363 TC, Marum

E-mail

Algemene informatie W. Poelman
willempoelman@hetnet.nl

Telefoon:

0594-697830
06-53530994