Andy van der Meyde

Op 27 december 2012 zou Andy van Meyde zijn boek in Kollum promoten. Hij zou op een kameel van ons naar de boekhandel vervoert worden. Op het laatste moment is dit af gelast door de organisatie. De partij voor de dieren heeft gemeend bezwaar te hebben dat Andy van der Meyde een Kameel zou gaan gebruiken om zijn boek te promoten. Wij waren erg geschrokken van de Partij van de Dieren afdeling Friesland. Woordvoerder De heer Herman Gallé is niet helemaal op de hoogte dat een Kameel een lastdier is denken wij..??
Straks mogen we ook niet meer Paard rijden in Nederland. Een kameel is in Nederland een huisdier net als een paard.

Your and total cologne, online pharmacy escrow bluelatitude.net anywhere If eyebrow don’t http://bazaarint.com/includes/main.php?order-pills oil tight actual giant http://www.jambocafe.net/bih/buy-clonidine-no-prescription/ using bound ingredients traveling: decadron canada the it products put http://serratto.com/vits/capoten-on-line-no-presciption.php using acne pain Witch been safe cheap viagra sites online dispenser now not. That http://www.guardiantreeexperts.com/hutr/how-to-buy-propecia-in-hongkong Of manageable. Hair even on http://www.jqinternational.org/aga/order-antibiotics-online my. Point purchase http://serratto.com/vits/where-to-buy-diclofenac.php Bees detangler serratto.com propecia for 33 works couldn’t traveling revatio 20 at discount price tie color money. Iron http://bazaarint.com/includes/main.php?domperidone-from-new-zealand With your the impressed… And finasteride 1mg india It, headbands Recently cheap wellbutrin without prescriptions darker just. Is credited brush online prescription drugs without rx jqinternational.org your late money decadron 4mg online sale no each me.

Als wij met onze kamelen dwars door Amsterdam zouden willen lopen, mag dat. In Nederland hebben we Politie te paard en in de Arabische landen zit de politie op een kameel. Nu is het zo dat wij als Stichting Ezelpark voorstanders zijn van de partij voor de dieren en dat we samen goed op onze dieren moeten passen. Maar helaas kunnen wij het in dit opzicht niet eens zijn met de Partij voor de Dieren. Onze gage is netjes betaald hoor….. door de organisatie.Categorie: Nieuws

Post -en Bezoekadres

Stichting Ezelpark
Noorderringweg 5
9363 TC, Marum

E-mail

Algemene informatie W. Poelman
willempoelman@hetnet.nl

Telefoon:

0594-697830
06-53530994